[Video] “Beri masa dia untuk…..” Neelofa moh0n sikit masa lagi untuk ded4h wajah Bilal

Selebriti dan usahawan popular, Neelofa memohon sedikit masa lagi untuk mendedahkan wajah anak sulungnya, Muhammad Bilal yang kini mencecah usia lima bulan. Menurut laporan Harian Metro, selebriti berusia 33 tahun itu menyedari ada segelintir pihak menjadikan isu penyakit Ain sebagai gurauan namun dia tetap mahukan terbaik bagi zuriatnya. Video: “Jika ada yang mempermainkan mengenai perkara … Read more

“Kesian? Saya Rasa Bertuah Dapat Ibu Seperti Mama” – Cik B

Pasti ramai tahu baru-baru ini tul4r video usahawan kosmetik, Dato Seri Vida bertepuk punggvng bersama pengasas produk sehingga dikec4m tervk oleh netizen. Susulan kontroversi itu, anak-anak usahawan itu iaitu Cik B dan Kacak turut terkena tempias apabila netiz3n meluahkan rasa kasihan kepada mereka mempunyai ibu seperti itu. Boleh ke buat promosi macam ni sempena ‘Karnival Usahawan Negara’ Mohon pandangan … Read more

[Video] “ber4ni ek bvli anak menteri” Hairul Azreen T4rik Perh4tian Nt1zen

Menerusi satu perkongsian yang menhiburkan dari seorang pelakon aksi yang digemari ramai iaitu Hairul Azreen yang dikatakan membuat satu ‘pr4nk’ di dalam bas yang dinaiki oleh beliau dan para artis yang lain untuk menuju ke lokasi penggambaran. Peristiwa tersebut mendapat perhatian para netizen apabila klip tersebut meraih lebih satu juta tontonan di laman Tiktok. Hairul … Read more

“Bing4i! Nak Aku Ser4ng Kau Ke?” – Ah Sudah! Zarina Zainuddin SeI4r Seseorang

Pelakon Zarina Zainuddin menempel4k seorang pengguna Instagram yang didkwa telah mengvtuk serta memberikan re4ksi yang kurang s0pan terhadap penampilannya. Zarina menerusi Instagram menjelaskan, dia ger4m kerana tidak semana-mana menerima krit1kan negat1f. “Saya sebenarnya tak pernah nak ambil kisah hal orang. Kau nak tungg4ng terbalik ke hal kau lah. Aku lebih baik jaga keluarga aku sekeliling … Read more

“Saya Tak Bertunang, Asyik Cerita Hal Dalam Kain Je…”

Tular dakw44n sudah bertunang dengan Ira Kazar, pengarah terkenal, Syamsul Yusof hanya mampu ketawa dengan gosip tersebut. Memetik BH Online, Syamsul menafikan dakwaan tersebut serta mengatakan cerita itu lebih menjadi perhatian berbanding filem terbarunya, Mat Kilau yang sedang ditayangkan. “Ya, saya tak bertunang atau berkahwin dengan sesiapa.  Tanyalah fasal filem Mat Kilau Kebangkitan Pahlawan, asyik cerita hal dalam … Read more

Sharnaaz Ahmad & Jebat Jayden Berpelukan Erat, Netizen Berderai Air Mata

Selepas tiga hari ditahan reman susulan kes pukvl di sebuah kondominium, pelakon Sharnaaz Ahmad dibeb4skan dengan ikat jamin pada Isnin. Anak beranak berpelukan   Lihat siaran ini di Instagram   Siaran dikongsi oleh Sharnaaz Ahmad Basir Ahmad ™ (@sharnaazahmad) Sebaik sahaja dibeb4skan di Ibu Pejabat Polis Daerah Sentul, Kuala Lumpur, Sharnaaz terus berjumpa dengan anak … Read more

Hilang Sabar Dengan Bek4s Isteri, Ini Penjelasan Fizi Ali

Selepas memuat naik status hilang sabar dengan bek4s isterinya iaitu Shakilla Khoriri, penyampai radio Suria FM iaitu Fizi Ali memilih untuk mengunci mulut daripada mengeluarkan sebarang kenyataan mengenai perkongsiannya itu. Bercakap kepada mStar, Fizi berkata adalah lebih baik jika punc4 dan sebab dia berkongsi status berkenaan ditanyakan sendiri kepada Shakilla. “Perkara ini saya tidak mahu … Read more

“Adakah dia fikir dia sudah mend4pat tempat di syurga?” Siti Kassim Tak Setvju PU Riz Minta Jang4n Seb4r Aur4t Adibah Noor?

Pemergian penyanyi Allahyarham Adibah Noor pada Sabtu lalu akibat kanker 0vari tahap empat sememangnya mengejvtkan ramai. Di media sosial, ramai yang mengucapkan takz1ah serta memuat naik gambar Allahyarham yang tidak menutup aurat. Susulan itu, Pencetus Ummah (PU) Haris Ismail atau PU Riz menegur orang ramai supaya tidak berkongsikan foto penyanyi itu yang tidak menutup avrat. … Read more

Sampai Men4ngis! Datuk Yusof Haslam Seb4k Beri Pesanan Buat Menantu

Kemelvt rumah tangga yang sedang dihad4pi oleh pelakon Puteri Sarah Liyana megar Kamaruddin dengan suaminya yang juga pengarah terkenal, Syamsul Yusof dilihat agak merunc1ng apabila pelakon wanita itu menddahkan hal tersebut di media sos1al. Menurutnya, kehadiran orang ketiga yang juga anak kepada seorang aktor senior telah mengakbatkan rumah tangga mereka didug4 sehingga membuatkan para peminat … Read more

“Saya bukannya orang yang sabar seperti Adibah” – Kem4tian Adibah Noor buat Ustaz Kazim rasa malv

KEMATIAN Allahyarham Adibah Noor pada Sabtu lalu memberi kesan kepada ramai orang terutama teman-teman rapat yang sudah lama mengetahui sakit dihidapinya. Ramai terkejut, kerana selama ini tidak ramai tahu dia sebenarnya menghid4p k4nser ov4ri, termasuklah ahli keluarganya sendiri. Namun, sudah tertulis akan suratan takdir untuk dia meninggalkan dunia sebuah pentas ujian ini bagi menemui maha pencipta, … Read more