[Video] “Banyakkan sokong, kur4ngkan kec4man” Khairul Aming m1nta meriahkan lagi k0nten masakan

Bukan hanya sepanjang 30 hari Ramadan, juadah disajikan selebriti masakan popular Khairul Aming turut menjadi panduan dan ikutan orang ramai ketika di bulan biasa lain. Video ramadan akan bermula malam esok. Content untuk tahun ini akan dibahagikan kepada 3 slot, dan kali ini anda akan disajikan dengan lebih banyak resepi. Memperkenalkan format baru 30 hari … Read more

[Video] Lama menye.pi, wanita ini k0ngsi pengal4man sepanjang berkahwin dengan warga as1ng

Perkahwinan campur dalam masyarakat kita bukanlah perkara asing lagi. Cuma cara penerimaan sahaja yang kadang-kadang berbeza. MentaIiti rakyat kita kadang-kadang memandang hin4 kepada pasangan yang berkahwin campur. Bukankah kalau sudah itu jodoh yang tertulis kita seharusnya menerima ketentuan tersebut.     Wanita ini telah berkahwin dengan seorang lelaki berkulit geIap berasal dari Guinea. Sebelum ini … Read more

Baru Je Sharnaaz Ckp Tak T0lak Jodoh, Sekali Ini Resp0n Shila Amzah buat ramai teruja

Gara-gara terbuka memberi sokongan kepada Shila Amzah, 31, yang bertanding di Anugerah Juara Lagu 36 (AJL36) tempoh hari, pelakon popular, Sharnaaz Ahmad,36, sedar, ramai yang mengusik manja andai wujud kemungkinan dia akan kembali bercinta dengan penyanyi tersebut. Kata Sharnaaz, sebagai manusia biasa, dia tidak mampu menghalang peminat dan pengikut untuk mendoakan hal yang baik pada … Read more

[Video] Tegar Saptian Nyanyi Lagu Gadis Jolobu Tak Bunyi Indonesia Langsung, Sekali Ajai komen

” Sedap laaa. Kalau dengar macam org nogori Malaysia . Yang da lama hidup kat Malaysia pun susah cakap nogori..” Itu antara ribuan komen diberikan warganet yang memuji nyanyian pesertaBig Stage, Tegar Septian sewaktu menyanyikan lagu ‘Gadis Jolobu’ nyanyian asal Dato’ Hattan dan Waris. Brtemakan ‘Revolusi 36T’, seramai 8 peserta berentap untuk merebut peluang ke … Read more

[Video] “Sa.ka bunda Hetty dah mele.kat ni” Tokti menje.rit macam ayam waktu komen Alica Paujin mengejvtkan semua

Menerusi satu rakaman video yang tular di media sosial yang kian hangat iaitu rancangan Big Stage musim ke-7 yang ditayangkan di astro telah menarik minat para netizen. Pelbagai persembahan dan ragaman diberikan oleh peserta mahupun para juri di acara tersebut. Bagi minggu ke 7, ada satu adegan yang mencuit hati penonton apabila Dato Siti Nurhaliza … Read more

Bukan tertungg4k, tapi terlebih bayar! Stesen TV d4kwa tidak hutang Azwan Ali, kerja 6 minggu dibayar 10 minggu

KONTROVERSI melib4tkan pengguguran Azwan Ali dari program realiti Mic On! nampaknya semakin panas apabila pihak AwesomeTV menafikan dakwaan belum menjelaskan baki bayaran kepada pengaraca sensasi itu. Ketua Pegawai Eksekutif Awesome TV, Datuk Adam Ilyas berkata, pihak mereka sudah membuat bayaran penuh untuk 10 minggu kepada Azwan Ali pada hari yang sama dia dihentikan tugas sebagai pengacara … Read more

[Video] Terje.rit2 kereta belakang, motor dinaiki dua wanita gi.gih nak bayar tol

Sering kita melihat video memaparkan penunggang motosikal ‘menyelit’ masuk laluan tol beroda empat sehingga kenderaan di belakang terpaksa membayar caj dua kali sebelum melalui lebuh raya. Tapi, agak berbeza dengan satu video di aplikasi TikTok ini apabila penunggang dan pembonceng sebuah motosikal mahu membayar tol tanpa ‘mempergunakan’ pemandu di belakang mereka. Video :   Motor … Read more

Ramai Sangka Nida Patcharaveerapong M4tl Kerana Dbvnvh, Polis De.dahkn Sesuatu Hasil Bed4h Si4sat.

Bangkok: Misteri kematian pelakon Nida Patcharaveerapong atau dikenali sebagai Tangmo Nida terjawab apabila polis mengesahkan pelakon itu meninggal dunia akibat lemas. Ia hasil pemeriksaan forensik. Thai PBS World melaporkan, Pesuruhjaya Polis Wilayah 1, Jirapat Phumichit, berkongsi perkembangan kes kematian pelakon itu menerusi sidang media, Selasa lalu. Menurut Jirapat, Nida mengalami luka dalam pada kaki kiri … Read more

Sabri Yunus Akhirnya Brsvara, ‘Bagi Saya Amat Tid4k Adil’

” Bukanlah kita minta kenaikan yang banyak. Tetapi biarlah setimpal…” Itu kata-kata pelakon hebat, Sabri Yunus yang mencadangkan agar stesen televisyen (tv) mengkaji semula pemberian peruntukan yang diberikan kepada syarikat produksi bagi satu-satu projek drama atau filem. Menurut pelakon yang disegani itu, tndakan tersebut akan menyelesaikan banyak perkara termasuk isu bayaran tidak setimpal diterima pelakon … Read more

[VIDEO] Iqram Dinzly Men4ngis Selepas Ditvduh Ceklk Mona Dengan Kuat, Terus Jumpa Pekin Depan-Depan

Pelakon Iqram Dinzly berkongsi sebuah video yang memperlihatkan dirinya men4ngis dipercayai akibat berasa tertek4n. Iqram Tertek4n  Menerusi video yang dimuatnaik di Insta-story nya itu, Iqram atau nama sebenarnya Muhammad Iqram Dinzly Muhammad Saipuddin,41 akui berhadapan dengan pelbagai ujian belakangan ini selain mahukan Allahyarham bapanya berada disisi. “Str3ss dowh setiap hari aku nak mulakan kebaikan pasti ada ujian … Read more