[Video] “Beri masa dia untuk…..” Neelofa moh0n sikit masa lagi untuk ded4h wajah Bilal

Selebriti dan usahawan popular, Neelofa memohon sedikit masa lagi untuk mendedahkan wajah anak sulungnya, Muhammad Bilal yang kini mencecah usia lima bulan. Menurut laporan Harian Metro, selebriti berusia 33 tahun itu menyedari ada segelintir pihak menjadikan isu penyakit Ain sebagai gurauan namun dia tetap mahukan terbaik bagi zuriatnya. Video: “Jika ada yang mempermainkan mengenai perkara … Read more

[Video] “ber4ni ek bvli anak menteri” Hairul Azreen T4rik Perh4tian Nt1zen

Menerusi satu perkongsian yang menhiburkan dari seorang pelakon aksi yang digemari ramai iaitu Hairul Azreen yang dikatakan membuat satu ‘pr4nk’ di dalam bas yang dinaiki oleh beliau dan para artis yang lain untuk menuju ke lokasi penggambaran. Peristiwa tersebut mendapat perhatian para netizen apabila klip tersebut meraih lebih satu juta tontonan di laman Tiktok. Hairul … Read more

[Video] “Sakan pak Ustaz gelak ye” Gel4gat Neelofa bikin ramai gelak besar

Baru-baru ini, Neelofa telah melancarkan satu produk terbaru yang nampaknya menjadi perhatian ramai para wanita apabila inai khas keluaran selebriti dan usahawan popular ini akhirnya didedahkan selepas dinanti-nantikan sekian lamanya oleh peminat Neelofa juga.   Selebriti dan usahawan jelita ini sudah menjadi kebiasaan apabila setiap digayakannya meraih perhatian dan inai yang dipakai oleh Neelofa antara yang begitu … Read more

[Video] “Terpeleot Lidah..” Neelofa K0ngsi Bualan Bahasa Arab Dgn Suami t4rik p3rhati4n nt1zen

Menerusi satu perkongsian dari selebriti terkenal iaitu Neelofa meraih perhatian netizen apabila rakaman yang dikongsikan di Tiktok meraih lebih 3 juta penonton. Para peminat begitu terharu dan terkejut dengan perubahan Neelofa yang kini dikatakan fasih berbahasa arab sejak bergelar sebagai seorang isteri dan ibu kepada Muhammad Bilal. Mengikut sumber beliau kini gemar berbahasa arab sehingga … Read more

“Nasib Suara Sedap, Kalau Tk..”- Usop ‘Confident’ Nyanyi Gerimis Mengundang Depan Zamani, Netizen Tegur Sal4h Lirik

Menerusi satu klip yang dipetik dari rancangan ‘Karaoke Superstar’ menarik perhatian netizen pada minggu 1 apabila kehadiran legend menjadi juri untuk meneka gerangan penyanyi misteri iaitu Zamani. Zamani yang merupakan seorang penyanyi otai yang kini masih menjadi kegemaran para peminat dengan lagu lagu beliau yang cukup mantap hadir dan menghiburkan para penonton dengan gelagat beliau … Read more

Kena ‘pau’ dekat sekolah, ramai puji cara Almy Nadia ‘membebel’ nasihat anak

Pepatah Melayu ada mengatakan melentur buluh biar dari rebung. Ini kerana pada masa ini buluh masih lembut dan mudah dibentuk. Sama juga dalam k3s mendidik anak-anak. Kalau dah besar baru nak didik, alamatnya jadi lah macam cerita Anakku Sazali. Bapak yang bersal4h dalam hal ini. Haru dibuatnya. Bukan saja ibu bapa perlu memainkan peranan memberi … Read more

“Saling Melengkapi & Menghargai” Mizz Nina & Noh Bahagia Berdua Dengan Cara Tersendiri.

Setiap sesuatu di dunia ini berpasang-pasangan agar saling melengkapi antara satu sama lain. Kehidupan tak akan seimbang kalau tanpa pasangan. Suami isteri saling menerima kelemahan masing-masing, melengkapi kelemahan itu dengan kekuatan yang ada pada pasangan. Allah SWT berfirman: “Dan di antara tanda-tanda kekuasaan-Nya ialah Dia menciptakan untukmu isteri-isteri dari jenismu sendiri, supaya kamu cenderung dan … Read more

Netizen Pers0al Nak Lawan Suami Siapa Terbaik Ke? Giliran Fazura Pula Tayang Fattah Amin Bagi Hadiah

Baru-baru ini hangat diperkatakan apabila selebriti popular Neelofa menerima kejutan hadiah rantai tangan jenama mewah LV daripada suaminya, PU Riz. Terbaru, giliran pelakon Fazura pula memuat naik gambar di Insta Story apabila suaminya,, Fattah Amin menghadiahkan barangan jenama mewah, Chanel. Menerusi entri itu, Fazura turut menitipkan rasa sayang serta mengucapkan terima kasih buat suaminya serta … Read more

[VIDEO] Gelagat budak perempuan bila tengok donuts cvri tumpvan ramai

Pepatah ada mengatakan bahawa orang perempuan dengan makanan memang tak dapat dipisahkan, tidak kiralah usia masih kanak2 ataupun sudah dewasa tetapi bila melihat makanan, mesti sampai ke telinga senyumnya. Ternyata bila melihat makanan, orang perempuan akan gembira sepanjang hari, kalau tengah marah pun akan reda melihat makanan. Begitulah juga kalau kanak2 yang sungguh gembira walaupun … Read more

Hantar Zara Zya Sampai Kereta, Netizen Nampak Shuib Ucap ‘Waalaikumsalam Cinta’

Baru-baru ini hangat diperkatakn apabila pelakon Zara Zya memuat naik gambar serta video di TikTok bersama Shuib Sepahtu. Susulan perkongsian itu, ramai peminat yang teruja dan menyokong serta merestui jika kedua-dua mereka benar-benar bercinta. Turut menjadi perhatian komen seorang netizen yang mengatakan seolah nampak Shuib mengucapkan ‘Waailaikumsalam cinta’ selepas menghantar Zara ke kereta. Memetik mStar Online, Zara meminta peminat … Read more