[Video] “ber4ni ek bvli anak menteri” Hairul Azreen T4rik Perh4tian Nt1zen

Menerusi satu perkongsian yang menhiburkan dari seorang pelakon aksi yang digemari ramai iaitu Hairul Azreen yang dikatakan membuat satu ‘pr4nk’ di dalam bas yang dinaiki oleh beliau dan para artis yang lain untuk menuju ke lokasi penggambaran.

Peristiwa tersebut mendapat perhatian para netizen apabila klip tersebut meraih lebih satu juta tontonan di laman Tiktok. Hairul Azreen yang dikatakan sedang berjauh dengan keluarga buat sementara untuk menyiapkan sebuah filem aksi itu tidak sangka perkongsian beliau berkenaan ‘prank’ beliau terhadap Dafi itu membuatkan ramai yang memberikan komen.

 

Mengikut sumber, perongsian beliau hanya untuk berlibur sahaja bersama pasukan beliau yang akan berlakon bersama beliau dalam sebuah filem aksi. Bagi memecah kesunyian dalam bas yang dinaiki oleh mereka, mereka cuba membuat ‘pr4nk’ terhadap pelakon yang juga dikatakan anak menteri iaitu Dafi dalam bas dengan menyembunyikan telefon pintar milik Dafi.

Dafi yang dikatakana mempunya satu perangai yang cept cuak tersebut itu terus mencari telefon pintar milik beliau sehingga beliau mula beremosi dan lakonan dari Hairul Azreen pada waktu tersebut membuatkan Dafi percaya akan kenyataan yang diberikan oleh Hairul.

 

Video :

 

Pelbagai komen diberikan seperti :

@irdie:First time tgk yusuf iskandar marah

@SU KUZA X7:orang cakap kalau barang member hilang jangan senyum

@Ex Staff JNT:Muka abg cam pelakon paskal tu . Remy ishak kan nama dia?

@wannsukahoodie:prinsip dia senang jer bang, jangan sesekali senyum disaat barang member hilang kalau taknak menimbulkan fitnah yg terbesar

@nohate:entah-entah fon member dia tu fon yang tengah record ni

@mohammad mustaqim:kelura melaka terus mantap abg oun hadir p.penang

@KotaMalaya:Saya dah call bang. Tapi yang angkat team U.T.K. yang jaga pm tu

@farahellina87:jgn bagi abg paskal mengamuk . runtuh bas nnti

@Notice Me???:berani ek buli anak menteri…..

Kesudahan yang dinyatakan oleh pelakon tersebut ternyata benar. Beliau berpakat dengan rakan beliau yang lain untuk menyembvnyikan telefon pintar milik Dafi untuk berhibur sahaja. Kenakalan mereka walaupun kini sudah berumahtanggaa tidak pernah hilang dan para peminat mendoakan yang terbaik buat mereka agar dapat berlakon dengan baik dalam filem aksi yang bakal ditayangkan untuk semua.

 

Rakaman penuh boleh ditonton di

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber:https://sinetronmalaya.com/ news131media

Leave a Comment